Geverifieerd

Gruwez

Introductie:

Bij een eerste contact met toekomstige bouwers is het onze gewoonte om eerst te luisteren naar de bouwdromen en wensen. De droom van iedere klant resulteert in een bouwprogramma met een bepaalde stijlkeuze die kan gaan van hypermodern tot oerklassiek. Het is onze taak om deze droom om te zetten in werkelijkheid, met respect voor het bouwbudget, de eigenheid van de stijlkeuze, de concrete locatie met zijn omgevingsfactoren e.a.

Frank Gruwez zorgt hierbij zelf voor het omzetten van het bouwprogramma naar de eerste concrete schetsen. Deze schetsen geven meestal de aanzet tot een duurzame samenwerking naar voorontwerp toe met de kostenraming in functie van de afwerking en materialen.
Na de voorontwerpfase bepaalt de opdrachtgever wanneer hij het fiat geeft voor de volledige opdracht tot en met de oplevering van de woning.

De uitvoering en opvolging van onze projecten gebeurt op een professionele en gestructureerde manier, waarbij elke medewerker een -vooraf bepaald en logisch- systeem volgt. Communicatie met de bouwheer blijft hierin van primordiaal belang.

Een project is voor ons geslaagd indien de klant zich goed voelt in zijn nieuw nest en tevreden is over de samenwerking.

 Voorgestelde architectenbureaus

Architectenatelier Verwilt-Cautreels bvba
Geverifieerd
Het architectenatelier bestaat reeds 25 jaar, en is in die tijdsspanne sterk geëvolueerd. Het atelier is intusse...
Bril 18
B-2500 Lier


Beai
Geverifieerd
...
Vorsterielaan 2
B-1170 Brussel


Bureau voor architectuur & planning
Geverifieerd
Eind de jaren zestig. De Afdeling Architectuur van de K.U.Leuven wordt grondig gemoderniseerd onder de inspirerende l...
Groenstraat 106
3001 Heverlee

Neem contact op


Adresgegevens

Gruwez
Jacob Lacopsstraat 204
9700 Oudenaarde