Geverifieerd

De Bouwerij architectenbureau

Introductie:

LEEFKWALITEIT DOOR DUURZAAMHEID

Tijdens het ontwerpproces staat de klant als mens centraal, in evenwicht met zijn omgeving en het milieu. Voor nu en voor de toekomst. Daarom is duurzaamheid een must, in al zijn fysieke, sociale en artistieke dimensies.
18 professionals – stedenbouwkundigen, (ir.) architecten, meubelontwerpers, energiedeskundigen en projectmanagers – maken van architectenbureau DE BOUWERIJ een multidisciplinair team dat bewust omgaat met de openbare ruimte, het milieu en uw specifieke wensen.

LEEFKWALITEIT DOOR PARTICIPATIE

‘Participatie’ is binnen de ontwerpmethodologie van DE BOUWERIJ een kernbegrip. Samen met u wordt een duurzaam gebouw gerealiseerd – innovatief en met een maximale belevingswaarde.
 Onze architecten versterken met hun ontwerp de mogelijkheden van elk omgeving, maar bovenal die van uw leefwereld.

Een loft, een eengezinswoning, een functioneel bedrijfsgebouw, een school, een verkaveling of een designlamp,... DE BOUWERIJ biedt een uniek antwoord op uw vraag, zonder beperking op vormgeving, plantype, materiaalgebruik of constructiedetails. Het budget en de termijn worden nauwkeurig opgevolgd.

LEEFKWALITEIT DOOR INTERNATIONALE ERVARING

Verschillende architecten van DE BOUWERIJ deden internationale ervaring op. Deze gebruiken ze vandaag om uw projecten een meerwaarde te geven – zowel op architecturaal als op sociaal-cultureel niveau.

Tegelijkertijd verlegt DE BOUWERIJ vandaag steeds verder haar grenzen met projecten in Frankrijk, Roemenië, Nieuw-Zeeland tot zelfs Alaska. Maar ook op technisch vlak zoekt DE BOUWERIJ steeds naar de nieuwste oplossingen om uw projecten een plek te geven in de 21ste eeuw.Voorgestelde architectenbureaus

aNNo architecten bvba 
Geverifieerd
Wat ons boeit binnen deze architectuurspecialisatie is de zoektocht naar het verzoenen van tegenstellingen en werken ...
Molenaarsstraat 111
9000 Gent


BRUT architecture and urban design
Geverifieerd
BRUT is een ontwerpbureau gespecialiseerd in het verbeteren van onze alledaagse leefomgeving, met expertise o...
Antoine Dansaertstraat 92
1000 Brussel


2voorA
Geverifieerd
2 voor A, opgericht in 1997 betekent zoveel als met twee (Harold en Isabelle) voor Architectuur. Onze opdrachten best...
Mandellaan 281
8800 Roeselare

Neem contact op


Adresgegevens

De Bouwerij architectenbureau
Marktplein 33
1740 Ternat