Geverifieerd

Architectenburo Jan Abbeloos

Introductie:

Graag stel ik me even voor: Ik ben Jan ABBELOOS (°1967) en studeerde af als ingenieur-architect aan de KULeuven in 1990. Na enkele jaren stage begon ik mijn eigen kantoor in 1993. Na een 15-tal jaar activiteit blik ik terug op opdrachten van uiteenlopende aard. Als ingenieur-architect zorg ik zelf voor de stabiliteitsstudie (betonberekeningen, opmaak bekistings- en wapeningsplannen) van onze projecten. Bij het ontwerp wordt van in het begin rekening gehouden met een zo eenvoudig mogelijke structuur.
Naast architectuuropdrachten treed ik regelmatig op als expert bij bouwgeschillen, hoofdzakelijk aangesteld door de rechtbank.
Ik zelf onderhoud steeds het contact met de bouwheer, voer de besprekingen, en doe de werfbezoeken en bouwcoördinatie. Bewust wordt voor deze persoonlijke aanpak gekozen.
Mocht U (ver)bouwplannen hebben, aarzel niet mij te contacteren voor een volledig vrijblijvende kennismaking.

 Voorgestelde architectenbureaus

Groep 3 architecten
Geverifieerd
Architectuurbureau Groep 3 werkt sedert geruime tijd met een divers team aan allerhande studieopdrachten binnen het d...
Sint-Annaplein 3
8000 Brugge


Popp-Aert Architecten
Geverifieerd
Architectuur is een groeiproces dat ontstaat uit de symbiose van het individu en haar omgeving.n Zo ontstaan een wiss...
Van Baurscheitlaan 46C
2100 Deurne


ATRIS Architectenbureau
Geverifieerd
ATRIS (A³) staat voor Atelier en Adviesbureau voor Architectu...
Koningin Fabiolalaan 114
9000 Gent

Neem contact op


Adresgegevens

Architectenburo Jan Abbeloos
Raadsherenlaan 30
8310 Brugge