Geverifieerd

Architectenbureau Joeri De Bondt

Introductie:

Met creativiteit en ervaring zorgen we voor realisaties van woningen, appartementen, kantoren, handelszaken, kmo's, enz.

Verbeelding leidt tot creativiteit die wordt afgetoetst met rationaliteit. 

Samen met veel vakliefde wordt het proces voor onze opdrachtgevers een verrijkende ervaring op vele verschillende vlakken.

Voor elke opdracht wordt naar meerwaarde op alle verschillende vlakken gezocht door maximale energie te besteden aan de programmastudies, de voorontwerpen, feasibility, ontwerpvarianten ter vergelijking, recentste technische implementaties, enz.

Alle stappen worden op hun logica bevraagd maar samen met een "thinking out of the box", zodat verrassende mogelijkheden zich tonen, die geregeld de aanvankelijke verwachtingen van de opdrachtgever overstijgen.

Zowel nieuwbouwopdrachten als verbouwingen worden op maat van de opdrachtgever uitgewerkt tot duurzame en eigentijdse projecten, die maximaal de eisen van de opdrachtgever vervullen en met veel zin voor ruimtelijkheid, licht en esthetiek.

Tevens wordt als zeer belangrijke factor, vanaf de aanvangsfase de kostprijs globaal begroot, om deze vervolgens blijvend te verfijnen tijdens het vorderen van de ontwerpfasen. Vanaf het definitieve ontwerp is gekend, worden concrete prijsvragen naar uitvoerders verzonden, zodat voor het toekennen van de nodige vergunningen de definitieve kostprijsgrootte zeer benaderend gekend is.

De functionaliteit van het totale project en zijn onderdelen wordt vooropgesteld en grondig uitgewerkt, waarna het programma wordt vertaald naar hedendaagse en tevens tijdloze oplossingen met kwaliteit en duurzaamheid, alsook elegantie, zonder dat enkel de vorm op het funtionele en rationele zou primeren.

De meerwaarde van het eindresultaat dient op een aangename en esthetische wijze ten dienste van de opdrachtgever en de omgeving te staan.

Neem contact op


Adresgegevens

Architectenbureau Joeri De Bondt
IJzermaalberg 34
2550 Kontich