Geverifieerd

Architectenatelier Verwilt-Cautreels bvba

Introductie:

Het architectenatelier bestaat reeds 25 jaar, en is in die tijdsspanne sterk geëvolueerd. Het atelier is intussen ervaren genoeg om grotere projecten te realiseren binnen een strikt tijdskader en daarbij ook nog voor kleinere opdrachten voldoende flexibiliteit te behouden. Het atelier is ondertussen uitgegroeid tot een multi-disciplinair bureau voor architectuur, stedenbouw en monumentenzorg. Teamverband: belangrijke beslissingen worden altijd genomen na bespreking binnen het atelier. Van in het begin krijgen jongere medewerkers de kans om zich verder te vervolmaken door het bijwonen van werfbezoeken, volgen van bijkomende opleiding en besprekingen met ervaren collega’s, ... Dit leidt tot een dynamische werkwijze met maximale ambitie en betrokkenheid.

Samenwerking met studiebureaus: op professioneel niveau werken, vereist een continue samenwerking met bureau’s oa voor speciale technieken en stabiliteit. Deze studieburelen worden geselecteerd op basis van vakbekwaamheid en ervaring in de specifieke vakgebieden en met vergelijkbare opdrachten. Het uitbesteden van specifieke studies heeft als voornaamste voordeel, dat alle beschikbare tijd kan gaan naar de belangrijkste taken van het ontwerpteam. Hierdoor blijven wij gefocust op de essentie.

 Voorgestelde architectenbureaus

AVENIRarchitecten
Geverifieerd
Ons motto: Met MAAT-werk en in SAMEN-spel van DROOM naar WERKELIJKHEID,. We volgen het volledig bouwproces: haalbaarh...
Sint Jorislaan 191
3540 Herk de Stad


ArchiBeta bvba
Geverifieerd
Archibeta bvba is een studiebureau voor de realisatie van al uw bouwprojecten  ...
Hulshout 24
2930 Braschaat


Architectenburo Jan Abbeloos
Geverifieerd
Graag stel ik me even voor: Ik ben Jan ABBELOOS (°1967) en studeerde af als ingenieur-architect aan de KULeuven i...
Raadsherenlaan 30
8310 Brugge

Neem contact op


Adresgegevens

Architectenatelier Verwilt-Cautreels bvba
Bril 18
B-2500 Lier