Geverifieerd

Architectenatelier Verwilt-Cautreels bvba

Introductie:

Het architectenatelier bestaat reeds 25 jaar, en is in die tijdsspanne sterk geëvolueerd. Het atelier is intussen ervaren genoeg om grotere projecten te realiseren binnen een strikt tijdskader en daarbij ook nog voor kleinere opdrachten voldoende flexibiliteit te behouden. Het atelier is ondertussen uitgegroeid tot een multi-disciplinair bureau voor architectuur, stedenbouw en monumentenzorg. Teamverband: belangrijke beslissingen worden altijd genomen na bespreking binnen het atelier. Van in het begin krijgen jongere medewerkers de kans om zich verder te vervolmaken door het bijwonen van werfbezoeken, volgen van bijkomende opleiding en besprekingen met ervaren collega’s, ... Dit leidt tot een dynamische werkwijze met maximale ambitie en betrokkenheid.

Samenwerking met studiebureaus: op professioneel niveau werken, vereist een continue samenwerking met bureau’s oa voor speciale technieken en stabiliteit. Deze studieburelen worden geselecteerd op basis van vakbekwaamheid en ervaring in de specifieke vakgebieden en met vergelijkbare opdrachten. Het uitbesteden van specifieke studies heeft als voornaamste voordeel, dat alle beschikbare tijd kan gaan naar de belangrijkste taken van het ontwerpteam. Hierdoor blijven wij gefocust op de essentie.

 Voorgestelde architectenbureaus

A'aksent architectenbureau bvba
Geverifieerd
De multiprofessionele architectenvennootschap, A' aksent architectenbureau bvba , is een professionele burger...
Bergestraat 2
3220 Holsbeek


MAX8 architecten
Geverifieerd
Ons bureau, bestaande uit twee architecten, heeft een passie voor moderne architectuur. Modern zowel in de betekenis ...
Processieweg 43
3980 Tessenderlo


Architect Jörgen Nuyts
Geverifieerd
Jörgen en Griet leren elkaar kennen in 2000. In 2008 groeit het idee om samen een eigen zaak uit te bouwen. J&ou...
Stoopkensstraat 108
3320 Hoegaarden

Neem contact op


Adresgegevens

Architectenatelier Verwilt-Cautreels bvba
Bril 18
B-2500 Lier