Geverifieerd

a3bw-architecten - Architect Bruno Adriaenssens bvba

Introductie:

Vanaf de start van het bureau in 1979, is ons motto: de wensen en dromen van de bouwheer vertalen in een creatief, maar realistisch en maakbaar ontwerp, dat speelt met ruimte en licht, vorm en functie, warmte en sfeer, kleuren en materialen.
Elk project, van klein tot groot, moet op een constructief logische wijze, de mogelijkheden en beperkingen van materialen en bouwtechnieken uitbuiten, om het maximale resultaat uit het beschikbare budget te halen.

Zeker zo belangrijk als een knap ontwerp, is de doorgedreven kennis van het eigenlijke bouwproces op de werf, de plek waar het allemaal moet gebeuren.
Door onze ruime ervaring als bouwer, is het directe contact en het overleg in wederzijds respect en vertrouwen tussen bouwheer, architect en de bouwvakkers de beste garantie voor een correcte uitvoering.

Zowel nieuwbouw als complexe verbouwingen, zowel woningen als appartementen, kantoren, winkels, horeca, of scholen, worden door ons met hetzelfde enthousiasme aangepakt en afgewerkt.

Vanaf 2002 heeft Willem, niettegenstaande (of is het juist door) zijn levenslange ervaring met een zelfstandig architect als vader, er ook voor gekozen om zijn creativiteit aan het bureau toe te voegen.
 

Neem contact op


Adresgegevens

a3bw-architecten - Architect Bruno Adriaenssens bvba
Mechelsesteenweg 314
2650 Edegem